- Bölüm
- Hukuk
2026 AÖF Yaz Okulu kayıtları 29 Haziran 2026 Pazartesi günü başlayıp 03 Temmuz 2026 Cuma günü sona erecek. AÖF Yaz okulu sınavları yüz yüze yapılacak olup tek sınav olarak gerçekleştirilmekte ve dersin notuna etkisi %100 olmaktadır. Arasınav ve Dönem sonu sınavı gibi tüm sınav koşulları yaz okulunda da geçerlidir.
Öncelikle Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesinde bütünleme sınavı, tek ders sınavı, 3 ders sınavının yer almadığını belirtmekte fayda var. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde sadece yaz okulu bulunuyor.
Öncelikle Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesinde bütünleme sınavı, tek ders sınavı, 3 ders sınavının yer almadığını belirtmekte fayda var. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde sadece yaz okulu bulunuyor.
2026 AÖF Yaz Okulu Kayıtları Ne Zaman?
Anadolu Üniversitesi 2025 Yaz Okulu kayıtları 29 Haziran 2026 Pazartesi başlayıp 03 Temmuz 2026 Cuma günü 22.00‘da sona erecek. Kayıtlar için 5 günlük bir süre verilmiş olmakla birlikte sonrasında ders seçimine ve kayıt işlemine izin verilmeyecek.- Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaklardır.
- Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından yapılacaktır.
- Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2025-2026 Öğretim Yılı Yaz Okulu ücretini yukarıda belirtilen tarihler arasında Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacaktır.